Zorán koncert Kaposváron

Zorán koncert Kaposváron

Tegnap este (október 27.) igazi varázslat részesei lehettünk!

Sztevanovity Zorán ismét városunkban, Kaposváron koncertezett és lehetővé tette, hogy  a Csányi Alapítvány képviselőiként mi is ott lehessünk. Fantasztikus élmény volt! Minden együtt volt egy tökéletes estéhez! A zene, ami néha felemelt, néha könnyeket fakasztott; a szöveg, ami elgondolkodtatott, vagy éppen mosolyt csalt az arcokra, a zenésztársak, akik miden tudásukkal hozzájárultak a koncerthez… Különleges kedvesség volt, hogy a meghívott vendégek között köszönthettük Kulka Jánost, színházunk egykori rajongásig szeretett színészét.

Az előadásra várakozva néztük, hogy telik meg a Sportcsarnok a rajongókkal, akik között sok fiatal is volt. Sok szülő érkezett a gyermekével (többek között én is). Milyen jó, hogy Zorán zenéje képes hidat építeni, amin generációk sétálhatnak „kéz a kézben”!

Mindig lenyűgöz a zene iránti alázata. Áron fiam szerint ő az a zenész, aki mindig úgy képes a megújulásra, hogy hitelességéből semmit nem veszít. A koncert után személyes találkozásunk során kiváló emberségéről is tanúbizonyságot tett, igazán nagyon figyelmes Kurátor, hiszen nem felejtett el gratulálni Áronnak a 9. Életút Napi fellépéshez! Büszkeséggel és iránta való tisztelettel indultunk haza a csodálatos estén.

Nagyon köszönjük Zorán meghívását. Alig várjuk, hogy újra Kaposváron koncertezzen, addig pedig újra hallgatjuk az otthoni lemezeken kiváló muzsikáját.

Gelencsér Piroska, szülő