A Közszolgálati Egyetemre készülünk

A Közszolgálati Egyetemre készülünk

Rengeteg információt kaptunk ma (január 16.) Oláh-Paulon László rendőr alezredestől egy rendkívüli mentori óra keretében.

Az alezredes úr vicces bemutatkozása után komolyra fordította a szót és elmondta nekünk a saját történetét hogy miért az a munkája ami. Az információ áradat közben példákkal színesítette a mondanivalóját. A kérdéseinkre a legjobb tudása szerint válaszolt és amiben nem volt biztos megígérte hogy utána néz és továbbítja hozzánk. Nekem ez a foglalkozás nagyon sokat segített, rengeteg új ismeretet szereztem. Elmondta hogy mely iskolák alkalmasak, hogy megfelelő oktatásban részesüljünk és természetesen hogy mit kér az iskola a jelentkezés beadását követően. Köszönjük az alezredes úrnak a színes tájékoztatót.

Gálosi Patrik Pécs 2.

Oláh-Paulon László alezredes úr, egy rövid, de annál izgalmasabb tájékoztatóval szolgált számunkra a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre való továbbtanulásról. Beszélgetésünk folyamán beszámolt a rendőri munka mindennapjairól, annak előnyeiről,hátrányairól. Sok információt kaphattunk az egyetemi életről és a sikeres felvétel követelményeiről. Az alezredes úr rengeteg pozitív tapasztalattal és tudással gazdagított minket a nap folyamán a rendvédelmi hivatással kapcsolatban. Köszönjük az élménydús beszámolót.

Petrovics Vivien Pécs 2