Az első benyomásaim

Az első benyomásaim

A nevem Valerie Kraft.

21 éves vagyok és Németországból származom. Harmadéves pszichológushallgató vagyok. Az elkövetkező hat hetet Magyarországon fogom tölteni, Pécsett majd Nagybajomban. Most a Csányi Alapítványnál vagyok önkéntes, hogy az itteni gyerekek német és angol nyelvtudásának fejlődését előmozdítsam.

Tegnap (február 22.) érkeztem meg Budapestre. Az este folyamán találkoztam Judittal, akivel kellemesen elbeszélgettünk az Alapítványról; még egyszer átbeszélve a feladataimat a gyakorlati idő alatt. Nagyon kedvesen fogadott és kaptam tőle egy könyvet is az Alapítványról. Az éjszakát Budapesten töltöttem egy diákszállón és ma (február 23.) vonattal Pécsre utaztam. Az állomáson az egyik mentor, Andrea és Gábor, az egyik diák várt rám. Megmutatták a Közösségi Házat majd együtt ebédeltünk. Nagyon örültem, hogy Gábor ott volt, mivel sokat segített a fordításban. Magam is meglepődtem milyen jól beszél németül.

Most az Alapítvány Közösségi Házában vagyok és nagyon örülök, hogy önkéntesként a Csányi Alapítványt választottam. Az első benyomásaim nagyon jók. Nagyon izgatott vagyok az előttem álló magyarországi hat hét miatt és nagyon bízom benne, hogy tudom majd segíteni a tanulókat és én is részesévé válok az Alapítványnak.

Valerie Kraft, AIESEC önkéntes Németországból