Interjú a Duna TV-vel

Interjú a Duna TV-vel

Ez egy meghatározó pillanat volt az életemben. Nemcsak azért, mert szerepeltem a tv-ben, hanem azért is, mert örömmel nyilatkozom az Alapítványról és mindig is büszke leszek arra, hogy a Csányi Alapítványhoz tartozom.

2012. febr. 27-én abban a nagyszerű lehetőségben volt részem, hogy az egyetemen interjút adhattam a Duna TV-nek. Az interjú a Csányi Alapítványról, és az abban betöltött szerepemről, valamint a jövőre vonatkozó terveimről szólt.

Nem tagadom, zavarba hozott a tudat, hogy benne leszek a tv-ben, de próbáltam a lehető legjobb interjúalany lenni. Az egyetem több helyszínén forgattunk és vettünk fel vágóképeket. Sőt az egyik csoporttársamat is bevontuk a forgatásba, valamint az egyik óránkra is bejöttek és felvették, ahogy jegyzetelünk.  A stáb nagyon kedves volt, rengeteg instrukciót adott és próbáltak minél jobban segíteni a lámpalázam leküzdésében. Nagyon jó volt velük dolgozni.

Mindezt összevetve elmondhatom, hogy ez egy meghatározó pillanat volt az életemben. Nemcsak azért, mert szerepeltem a tv-ben, hanem azért is, mert örömmel nyilatkozom az Alapítványról és mindig is büszke leszek arra, hogy Csányis lehetek.

Bakonyi Bálint, I. éves egyetemista