Balatoni kirándulás

Balatoni kirándulás

A Balatonra látogattunk el csoportommal június 15-én hétfőn. A reggeli órákban sajnos esőre állt az idő, de minket ez sem tántorított el, és vonattal elindultunk, hogy felfedezzük Fonyódot és Balatonlellét.
“Első állomásunk a híres fonyódi Kripta Villa volt, ahol szívszorító történetet hallhattunk Ödön és Magdus halhatatlan szerelméről, amelynek emlékét őrzi egy különleges szobor és a kripta. Megismerhettük a fonyódi Molnár Csilla a tragikusan fiatalon elhunyt szépségkirálynő történetét is. Ezután felmentünk a tetőteraszra, ahonnan fantasztikus volt a kilátás a Balatonra.

Ebéd után átutaztunk Balatonlellére és egy kis várakozás után felültünk a Lelle Eye-ra, amely egy hatalmas óriáskerék a Balaton partján. A kilátás meseszép volt, de voltak köztünk olyanok is, akiket magával ragadott a félelem érzése a magasban. Azok számára, akik nem a Balaton közelében élnek szerintem érdemes befizetni egy menetre. Fagyiztunk is a és szabadidőben sem szenvedtünk hiányt, sokat tudtunk beszélgetni és  hosszú idő után ismét alkalmam volt találkozni a barátaimmal, ami nagy örömmel töltött el.” Trixler Zsófia, Kaposvár 1-es csoport