Szülői szemmel

Szülői szemmel

Szeretném megköszönni szülőként, a szülők nevében is a Csányi Alapítvány fantasztikus munkáját. Nagyon sok lehetőség nyílik a gyerekek előtt, a továbblépésre és a fejlődésre a közösségi házakban.

Szeretném megköszönni szülőként, s a szülők nevében is a Csányi Alapítvány fantasztikus munkáját. Tudom, hogy sok minden történt az én gyermekemmel is, amire egyébként kevés esély lett volna. Látom a versenyeredményeit, s tudom, tudjuk mi szülők, hogy nagyon nagy mértékben áll ezek mögött az Alapítvány. Egy közösség, ahol az értékek a helyükön vannak, ahol segítik egymást, ahol megértőek, ha kell. Egy hely, ahova szívesen mennek fiaink-lányaink,  ahol szívesen tartózkodnak.

A Mentorok, akik barátok is, akikkel sok minden megbeszélhető, s pedagógusként szívesen adnak tanácsot, úgy, hogy igazán ismerik a gyermekeinket, hiszen figyelnek rájuk, terelgetik őket a jó irányba.

A szép versenyeredmény, ami most sikerül Balázs fiamnak a Táncsics angol nyelvi verseny első helye, a Csányi alapítványnak, s az ott dolgozóknak köszönhető, hiszen a nagyon komoly felkészítés, az alapítványi  versenyek, nagyon sokat lendítették előre a nyelvtudását. Elképzelhetetlen lett volna, hogy a Csányi Alapítvány nélkül eljusson Brightonba, igazából még most is nehéz elhinnem, hogy ott volt.
Nagyon sok lehetőség nyílik előttük, a továbblépésre, a fejlődésre a közösségi házakban. A világ sokszínűségét ismerhetik meg, a külföldi önkéntesekkel beszélgethetnek, színházba mehetnek, eljuthatnak csodálatos helyekre, érdekes dolgokat láthatnak.

Nagyon hálásak vagyunk, s köszönjük ezt a sok szép és jó lehetőséget, köszönjük a sok munkát, és a segítséget! Kívánom, hogy sok-sok tehetséges gyereknek legyen lehetősége a Csányi Alapítvány keretein belül a kibontakozásra.

Benczéné Tóth Anna