Beválogatás Jászberényben percről percre

Beválogatás Jászberényben percről percre

2019. március 10. a jászberényi Beválogatás második napja

7.30 A jászberényi Közösségi Házba folyamatosan érkeznek a jelöltek és a családok. Regisztrációval kezdődik a nap.

8:00-9:00 A regisztrációt követően Sziráki Judit, a jászberényi Közösségi Ház mentora köszöntötte a szülőket és a gyerekeket.

Kiss Kinga és Szőlősi Attila egyetemista támogatottak, majd dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr mutatja be Alapítványunkat a szülőknek. Eközben a gyerekek nekifogtak a matematika- logika tesztek megírásának.

9:15 A szövegértés teszt írása alatt a szülőket a kaposvári és pécsi kollégák foglalkoztatták drámafoglalkozás keretein belül. Izgalmas feladatokkal szórakoztatták őket, majd a gyerekekhez hasonlóan a szülők is megírtak egy matematika tesztet.

10:15 Miután megírták a teszteket, a gyerekek is rendkívüli drámafoglalkozáson vettek részt. Feladatokat oldhattak meg egyedül és csapatban, megismerkedhettek leendő csoporttársaikkal. Mindenki nagyon jól érezte magát, sok élménnyel gazdagodtak.

12:30 Az ebédet követően kihirdették a szülők matematika tesztjeinek eredményeit is. Majd a gyerekek bemutathatták saját portfóliójukat, eredményeiket és hogy ki miben tehetséges. A meghallgatások előtt nagy zsongás volt a folyosón, mindenki nagyon izgult.

16:00 Véget ért a Csányi Alapítvány 2019 évi Jászberényi beválogatása. Reméljük a gyerekek szép élményekkel tértek haza.

Az elmúlt két nap történései képekben

 

2019. március 09. a jászberényi Beválogatás első napja

7.30 A Jászberényi Közösségi Ház szeretettel várja a jelölteket. Megkezdődött a regisztráció.

8:00-9:00 Sziráki Judit, a Jászberényi Közösségi Ház mentora köszöntötte a jelenlévő szülőket és gyerekeket, bemutatta a beválogatáson részt vevő mentorokat, fejlesztő tanárokat, önkénteseket.

A köszöntő és a bemutatkozást követően a jelöltek tesztírásra mentek, ezalatt az Alapítvány egyetemista diákjai, Kiss Kinga és Szőlősi Attila,  illetve dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr mutatja be a szülőknek az Alapítvány mindennapjait és működését.

9:15 A tízórai finomságok elfogyasztása után a gyerekek elindultak megírni a szövegértés tesztet. A pécsi és a kaposvári kollégák drámafoglalkozást tartanak a szülők részére.

10:15 Elkezdődött a gyerekek drámafoglalkozása is, reméljük nagyszerű élményeket szereznek.

12:00 Az ebédet követően sor került a szülők által kitöltött matematika tesztek eredményhirdetésére. A délután folyamán a személyes interjúkon a gyerekek lehetőséget kapnak bemutatni egyedi portfóliójukat és eddigi munkáikat, érmeiket.

16:00 A beválogatás első napja befejeződött. Köszönjük mindazoknak, akik megtiszteltek jelenlétükkel minket, a többi jelentkezővel pedig a holnapi nap folyamán találkozunk.