A Beválogatás folytatódik Jászberényben

2012. április 13.-án folytatódott a beválogatás Jászberényben.

A 20 pályázó az ünnepélyes köszöntő után megírta a matematika és szövegértés teszteket, míg szüleik meghallgatták az Alapítvány munkáját és hétköznapjait bemutató előadásokat és megnézhették a rövidfilmeket. A drámafoglalkozásokat az egyéni meghallgatások követték, amit a gyerekek nagy izgalommal vártak.  A várakozási idő alatt a jelöltekkel az idősebb csányis gyerekek és az Alapítvány önkéntesei az udvaron játszottak, beszélgettek és társasjátékoztak. A nap jó hangulatban telt.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a pályázó gyerekek és szüleik bizalmát, valamint a gyerekeket ajánló iskolák és pedagógusok lelkes előkészítő munkáját. A tesztek eredménye, a drámafoglalkozás tapasztalatai, a portfólió bemutatása valamint a családi helyzetértékelés összegzése alapján alakul ki a végső sorrend és kerül a Kutartórium elé a beválogatásra javasoltak névsora. A döntés május közepén várható, valamennyi pályázót levélben értesítünk a pályázat eredményéről.

A beválogatás második napján készült fotókat itt tekinthetik meg.