Bolondos Családi Nap a Katica tanyán

Bolondos Családi Nap a Katica tanyán

A Pécs 1 csoport kicsinyei immár harmadik családi napjukat töltötték együtt, idén a célpont a Katica tanya volt. Gyerekek, testvérek, szülők, nagyszülők várták ezt a napot, hogy ismét együtt legyenek! A Katica tanya az a hely ahol, kicsi, nagy, fiatal, idősebb, mindenkit magával ragad a hely, önfeledten bolondozik és akár ismét „gyerekké” válik. Akár gokartozik, csúszdázik, a Telibe Találdába légágyúk segítségével szivacslabdákkal lövöldözik, kézi kompozik vagy a pontonhídon kel át, felsorolni sem lehet minden lehetőséget a kikapcsolódásra, de mindenki megtalálta a számítását! Olyanná vált ez a nap, melynek élménye sokáig elkísér!

„Az idei családi napunkon (szeptember 30.) a Katica tanyára látogattunk. Sokan voltunk és ez így volt a jó! A rengeteg program lehetőség közül hirtelen azt sem tudtuk melyiket válasszuk. Hol gokartoztunk, hol az ugráló dombot foglaltuk el, együtt ugráltak velünk a szülők és mentorunk is! Nem volt könnyű állva maradni, nem is mindig sikerült! Kézi kompoztunk a tavon, a pontonhídon egyensúlyoztunk, igyekeztünk nem vízbe pottyanni, kipróbáltuk az összes csúszdát, a szülőkkel együtt! Nem sikerült mindent kipróbálni, de reméljük egyszer még vissza térünk! Szuper volt ez a nap, köszönjük a lehetőséget!” Gálffy Kíra, Pintér Vanessza, Henézy Zsanett Pécs 1.

„Nyári napsütésben és csodás környezetben töltöttük együtt szeptember utolsó szombatját. Az idei családi napot a mentorunk, Luca, a somogyi dimbes-dombos Katica tanyára szervezte. Kicsiknek, nagyoknak jelentett élményt, jó szórakozást, és sok-sok mosolyt ez a nap. A hatalmas birtokon traktor vonattal kiskocsin lehetett körbe járni, számtalan csúszdán, zsákba bújva vagy éppen felfújt fánk formájú gumibelsőn száguldozni. A trambulinok mellett hatalmas ugráló dombon bolondozni, nagyokat huppanni, ahová mi szülők is beszálltunk. Ami ki is fogott rajtunk, amíg a gyerekek vígan repkedtek a levegőben, mi „nagyok” csak estünk-keltünk, hatalmas kacagások közepette. A sok mozgás meghozta az étvágyunkat is, az ízletes ebéd után folytatódott a móka. Nem maradhatott ki az állatsimogató sem, mindannyiunk kedvence Lola csacsi volt. Ez a nap maradandó élményt jelentett számunkra. Igazi családi nap volt, igazi az együtt töltött idő miatt! Köszönjük az Alapítványnak ezt a napot!” Kerekes Edit, szülő Pécs 1.