Családi nap Sárkányhajózással

Nagy fába vágta a fejszéjét Kaposvár 1-es csoportja a Családi Napon szeptember 18-án szombaton délelőtt. A Kaposvár mellett található festői szépségű Deseda tavon próbálták ki a sárkányhajózást a csoport vállalkozó kedvű tagjai.

„Sétahajó lágyan ring a Dunán….
Nem volt sétahajó és nem is ringatózott a Dunán. Kőkemény evezés volt egy sárkányhajóban a Desedán, de minden percét élveztem. Kellemes fáradtság, csodálatos látvány és imádni való társaság. Köszönöm ezt a fantasztikus napot. Felejthetetlen élmény volt.” Kiss Lászlóné szülő

„Még soha nem ültem sárkányhajóban, ezért örültem, hogy most kipróbálhattam milyen egy ilyen típusú csónakban evezni. Néha kicsit kiestünk a ritmusból, és volt aki elfáradt, ezért meg kellett állnunk pihenni, de szerintem mindenki jól bírta az evezést. Sokat nevettünk, és el is fáradtunk a végére, de bőven megérte az erőfeszítés, hiszen fantasztikus élmény volt a tó közepéről csodálni a gyönyörű tájat.Az evezés után pedig a finom és jól megérdemelt  ebéd tette fel az i-re a pontot. ” Petes Balázs, Kaposvár 1-es csoport