Mecsextrém

Mecsextrém

Szeptember 17-én került sor a Pécs 3. csoport családi napjára, amit az idei évben a Mecsextrém Parkban tartottunk.

A Pécs 3. csoport apraja- nagyja kiemelt figyelmet fordított az utóbbi pár napban az időjárás alakulására, hiszen alig vártuk a szombatot, hogy a családi napunkra sor kerüljön. Szerencsére az égiek is velünk voltak.  A reggeli pár csepp eső sem riasztott el minket célunktól. Egy teljes napot- nyitástól, zárásig- töltöttünk el a Mecsextrém Parkban.  Délelőtt az erdei bobot, a Trioli csúszópályát és a fenyves labirintust próbáltuk ki. A bőséges és finom ebédet követően a csoport többsége kipróbálta az Alpesi kötélpályát. Várt ránk a mászófal, az X-Jump, a Rodeó bika, a 3 D karika, a lőszimulátor, és a gokart. Sok meglepetést tartogatott az udvaron található nagy játszótér, óriáscsúszda is. Ezen a napon mindannyian ismét gyereknek érezhettük magunkat. Önfeledt szórakozás, sok beszélgetés, móka, kacagás jellemezte családi napunkat. Fantasztikus élményben volt részünk az idei évben is.

Nagyon szépen köszönjük!

Pécs 3. csoport

Így láttuk mi….

Az idén a családi napot a Mecsextrém parkban töltöttük. Csodálatos környezetben, vidáman és felhőtlen szórakozással zajlott a szombati napunk. A Pécs 3. csoport és a csoport családtagjai a sportnak a játékoknak átadva magát kellemesen elfáradva és új élményekkel gazdagodva töltötte ezt a szép napot, amit szeretnék megköszönni a szülők nevében a Csányi Alapítványnak vezetőségének és a csoport mentorának. Köszönjük, hogy lehetővé tették ezt a felejthetetlen napot.

Wensofszkyné Pintér Rózsa, szülő Pécs 3.

A mai családi napot együtt töltötte a Pécs 3-as csoport a Pécsi Mecsextrém Parkban. Fergetegesen jól sikerült, amit köszönünk szépen a gyerekek nevében is! Az erdei bobpályán kezdtünk, ahol mi szülők kicsit félve, a gyerekek annál bátrabban csúsztak le. A jó levegőn elfáradva fogyasztottuk el a finom ebédet, majd energiától telve folytattuk a Park játékainak kipróbálását.

Jakab Zoltánné, szülő Pécs 3.