Egészségtábor

Egészségtábor

A héten minden az egészség körül forog a Mohács 3-as csoportnál.  Hétfőn megkezdődött a várva-várt táborunk. A tábor első napján, Godina Györgyi mentálhigiénikus szakember látogatott el hozzánk és tartott előadást a testi, lelki és szellemi egészségről.

„A legjobban az tetszett, mikor olivaolajból és cukorból arcradírt készítettünk magunknak. Még a fiúk is kipróbálták.„  Schochter Vanda

„Össze-vissza kentük magunkat és egymást. Nagyon vicces volt!” Balog István

„A keddi napot a természetben töltöttük. Biciklitúrát tettünk a töltésen. Nagyon szép helyeken jártunk, jó volt hallgatni a természet hangjait. Kellemesen elfáradtunk, ebéd után még fagyizni is voltunk.”  Holczer Richárd

„A szerdai napunkat az uszodában töltöttük. Szerencsére nagyon jó idő volt. Minden medencét kipróbáltunk, sokat ugráltunk, csúszdáztunk és labdáztunk is.”  (Berényi Dorina)

„Össze-vissza spricceltük a lányokat, még a medencébe is bedobtuk őket. Sokat nevettünk, nagyon vidám nap volt.” (Balog István)

Csütörtökön Ernsztné Csáki Melinda látogatott el a Közösségi Házba, előadást tartva a káros szenvedélyek veszélyeiről, két tanulságos kisfilm bemutatásával színesítve a programot.

 

Az egészségtáborunk utolsó napján játékos sportvetélkedőkön vehettünk részt.  Kúcs Mihály edző irányításával különböző feladatokban mértük össze gyorsaságunkat, erőnket, ügyességünket. Előkerültek a bóják, a labdák, a karikák és egyéb sporteszközök. A program jó hangulatban zajlott, ma mindenki győztes volt.