Farsang Kaposváron

Farsang Kaposváron

Gyerekzsivaj töltötte be a Kaposvári Közösségi Házat szombaton délután. Farsangi mulatságot rendeztünk a gyerekeknek, ahová mindenkinek jelmezben kellett érkeznie. A fiatalok nagyon kreatív maskarákat öltöttek, volt itt focista, szurkoló, szellem, magyar menyecske, sőt Szörnyella, és a nagy sikerű sorozatból ismerős Wednesday és barátnője is tiszteletét tette a bulin.

A farsangi kvíz kicsit megdolgoztatta a fiatalok agysejtjeit.  Nagyon sok helyes válasz érkezett a kérdésekre, amelyben többek között híres rajzfilmek zenéit és híres maszkokat kellett felismerni, de a farsangi ünnepkörhöz kapcsolódó feladványok is szerepeltek a feladatsorban. Utána maszkokat kellett készítenie a csapatoknak, az egyiket velencei, a másikat busó stílusban. A gyerekek lelkesen vetették bele magukat az alkotásba, gyönyörű álarcok készültek.

A feladatokat táncverseny zárta, amelyben szintén remekül teljesítettek a csapatok. A buliban persze volt eszem-iszom, dínom-dánom ahogy illik, estére el is fáradt a csapat apraja nagyja. A fiatal és az idősebb csányisok is élményekkel megpakolva tértek haza a farsangról.