Eredményhirdetés

Eredményhirdetés

A Csányi Alapítvány a nyár folyamán „GL” címmel meghirdetett egy honlap megújító pályázatot, amivel lehetőséget kívánt biztosítani az Alapítvány támogatottai számára, hogy kreativitásuk, ismereteik és javaslataik mentén új arculatot alakítsunk ki Alapítványunk honlapjának.

Szeptember elején a Café szakembereivel történt megbeszélés során átadásra kerültek a benyújtási határidőig beérkező javaslatok. A nyertes csapat: a Summer Team lett.

Csapattagok:
Nemoda Enikő, Jász 3
Kispál Kitti, Jász 3
Vig Dávid, Jász 3
Sós Bence, Jász 3
Tóth Zsófia, Jász 3

A győztes csapat jutalma azon felül, hogy ötleteik, meglátásaik a megújuló honlapon visszaköszönnek majd, az hogy résztvehetnek az ősz folyamán egy edukációs napon Budapesten, a Café szervezésében. Itt lehetőségük lesz a kreatív munka rejtelmeibe betekinteniük és ki is próbáljatják magukat egy-egy interaktív feladat megoldása közben.

Hisszük, hogy az inspiráló környezetben, a szakemberekkel eltöltött idő alatt, saját élményeken keresztül megtapasztalva, tovább tudjátok adni társaitoknak, hogy mekkora szükség is van a motiváltságra, az önállóságra, a szakmai igényességre, az értéknövelő célokra, valamint hogy mindez, hogyan válhat mindennapjainkban belső húzóerővé.

Ezúton köszönjük minden pályázónak az értékes ötleteket!