Hajrá magyarok!

Hajrá magyarok!

Fantasztikus élmény volt, ahogy egyszerre szurkolt több ezer ember a magyar csapatnak, s nagyszerű volt látni hogyan hajtanak a labdarúgók Magyarországért.

A Csányi Alapítvány kaposvári csoportjának az önkénteseként lehetőségem volt szeptember 10-én felmenni a csoporttal a Magyarország-Észtország labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésre. Biró Patrik nagybajomi mentornak próbáltam a segítségére lenni.
Fontosnak tartom a sportot, hiszen nagyszerű módszer arra, hogy az ember felfrissüljön, illetve – legyen szó bármilyen sportágról – a szurkolás, csapatszellem összehozza az embereket.
A nagybajomi, kaposvári és pécsi csoportból utaztunk együtt, majd Budapesten csatlakoztunk a jászberényiekhez. A pályához közeli helyen ültünk, így mindent tökéletesen láttunk a mérkőzésből.  Fantasztikus élmény volt, ahogy egyszerre szurkolt több ezer ember a magyar csapatnak, s nagyszerű volt látni hogyan hajtanak a labdarúgók Magyarországért.
A gyerekek is élvezték a mérkőzés minden egyes pillanatát, és nagy lelkesedéssel szurkoltak a csapatnak. Szerencsére a mi válogatottunk nyerte meg a meccset, s bár sokszor a vesztes csapat drukkerei nem tudják ezt méltósággal viselni, az észtek mégis bemutatták hogyan kell ilyenkor viselkedni. A mérkőzés végén, a stadionon kívül megtapsoltak minket, ezzel megtisztelve a győzelmünket.

Remélem még sokszor lesz részem ilyen élményekben a Csányi Alapítvány gyermekeivel.
Horváth Katalin, önkéntes