Hazatértek a Gólyák Sarlósról

Hazatértek a Gólyák Sarlósról

Tisztelt Kuratórium!

Június 22-26-ig került megrendezésre az első közös táborunk a legkisebb „csányisokkal”. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett felénk, melyet ezúton szeretnénk megosztani.

Bálint- Orsós Andrea mentor P3, Biró Patrik mentor NB3, Martincsek Zoltán mentor SZ3

Az első csányis tábor hihetetlen élményekkel gazdagította kisfiamat. Kezdetben voltak félelmei, hogy milyen is lesz egy tábor a szülők és testvérek nélkül, éppen ezért félt is tőle egy picit. Az első tábori nap alkalmával, a szokatlan környezet és a sok új gyerek kicsit ijesztően hatott, de ez a félelem nagyon hamar elmúlt. Itthon már csak a pozitív élményekre emlékezett, hogy milyen volt a szállás, a vetélkedők, a kalandpark, a tanulásmódszertan, a pénzügyi ismeretek és a drámaóra. Kisfiunkkal együtt örültünk mi is, amikor erről a sok színes programról hallottuk az élménybeszámolót. Elégedettségének legjobb bizonyítéka, hogy úgy nyilatkozott: „Jó csányisnak lenni.” Szülőként gyermekeink boldogulása és öröme a legnagyobb öröm számunkra, így szeretném megragadni a lehetőséget, hogy a családom nevében megköszönjem ezt a fantasztikus tábort, amelyben a kisfiam is részt vehetett és, hogy immáron ő is a csányis diákok közé tartozhat.

Borsos Elvira, szülő SZ3

Balázsom most volt először olyan táborba, amikor este is távol van a családtól. Szorongó szívvel engedtem bár  tudtam, hogy jó kezekben hagyom- teljesen a szívembe zártam a mi mentorunkat „Andi nénit”.
A képeken keresztül, ami az alapítvány honlapjára folyamatosan felkerült, figyelemmel kísérhettem a tábor életét, ahogy megláttam rajta a Bazsit boldogan még a szeme is mosolygott, semmi kétségem nem volt afelől, hogy emlékezetes lesz számára ez az öt nap.
Rengeteg élmény és kaland érte,no és a tanulás, ami őt nem rettenti el, még az anyjára sem volt ideje, hogy telefonon jó éjszakát kívánjon. Andit hívtam, hogy fiacskám kapcsolja be a telefonját, mert nem tudom elérni- hát igen, a kisfiam rólam is megfeledkezett, annyira jól érezte magát.
Otthon nagyon sokat mesélt, az elmondása szerint nekem úgy tűnik, hogy egy profin felépített és szervezett tábor volt, amit nagyon- nagyon köszönök!

Wensofszkyné Pintér Rózsa, szülő P3

Először is szeretném megköszönni, hogy kisfiam Botond eljuthatott egy ilyen rengeteg élményt adó táborba. Mióta hazajöttek nagyon sokat mesél nekünk élményeiről, látszik rajta, hogy igazán jól érezte magát a többiekkel. A sok-sok élmény közül a mindennapi focizást, a kalandparkot és a számháborút gyakran emlegeti. A dráma és tanulásmódszertan foglalkozásokat mesélve Botin látszott, hogy a hangulat mindig jó volt és új ismeretekkel gazdagodtak a gyerekek. A táborban új barátokat is szerzett. Kisfiam olyan dolgokkal találkozott, amivel eddigi élete során még nem. Gondolom, még sokáig emlegeti a sarlóspusztai gólyatábort. Nagyon örülök neki, hogy színes élményekkel gazdagodva tért haza. Már most nagyon várja a következő programot, melyet csányis társaival tölthet.

Nagy Attila, szülő NB3

Nagyon köszönjük mi is az élményt, amiben Krisztiánnak része lehetett. Ez meghatározó volt a későbbiekre, mert ez volt az első nem otthonalvós távolléte. Olyannyira jól érezte magát, hogy még mindig a tábori élményekről beszél. Örömteli volt látni, ahogy a gyermekek egymást a táborig alig-alig ismerő, érdeklődő, nyíltszívű gyermek az együtt töltött napok alatt igazi közösségé alakultak át keresve egymás társaságát. Már ezért is érdemes volt elmenniük. Külön köszönet azért is, hogy a honlapon minden nap nyomon követhettük napi programjaikat láthattuk gyermekeinket – ez nagyon megnyugtató volt „mi” szülök számára is. Na és persze köszönet a programban résztvevő összes dolgozónak.

Schneiderné Gyurica Ivett, szülő P3

Kedves Andi! Még egyszer szeretném megköszönni, hogy a csemetémre ennyire odafigyeltél Te és a kollégáid is! Bizony ilyen korban még estefelé hiányzik az Anya. A mi családunkban meg tényleg nagyon egymásra vagyunk „hangolva”. Kata nagyon sokat mesélt az élményeiről! Sokat emlegette a lovaskocsikázást és a kalandparkot. Azt mondtad,hogy nem lesz unatkozásra idejük,ahogy hallottam ,ez így is volt. Nagyon vártuk május végén a Kuratórium döntését, boldogan, kíváncsian vártuk az első szülő értekezletet. Úgy gondolom,nem csak az én véleményem,hogy gyermekeink nagyon jó kezekbe kerültek. Ezúton kérlek,add át köszönetemet mindenkinek! A gólyatábor élményeit sajnos családon belül nem tudtuk volna nyújtani a nyári szünidőben. Neked és minden kedves kollégádnak kívánunk jó pihenést, de mi már várjuk a következő találkozást is!

Pruzsina Mária, szülő P3