A figyelem középpontjában: Szeged

A Csányi Alapítvány május 7-én (szombaton) tartotta az alapítványi tagságot megújító portfólió védést Szegeden, ahol a Gyermekparlament képviseletében, bizottsági tagként vettem részt.

Az eseményt jelenlétével megtisztelte Csányi Sándor és felesége, Erika néni, valamint Radoszáv Miklós, operatív igazgató.

A Szeged 1-2. csoportokat három évvel ezelőtt, a Bournemouth-i nyelvi tábor során ismertem meg. Többükkel azóta is nagyon szoros a kapcsolatom, mély barátságok kötődtek. Tavaly nyáron a veszprémi logika táborban kismentori munkámmal segítettem tanulmányaikat és a jövőben is szeretném folytatni közös „munkánkat”.

A nap folyamán 23 gyermek előadását hallgathattam végig és döbbenetes volt látni, hogy milyen látványos fejlődésen mentek át az elmúlt három év során. Mindannyian jelentős eredményeket értek el, az elismerő oklevelek és a bemutatott érmek száma több százas nagyságrendet ért el. Külön jó volt látni, hogy milyen határozott elképzelésekkel, kidolgozott jövőképpel rendelkeznek.

Gratulálok eddig elért eredményeikhez és hasonló sikereket kívánok elkövetkezendő alapítványos éveikre! Nagyon megtisztelő volt bizottsági tagként részt venni az eseményen, köszönöm a lehetőséget és egyúttal a szegedi mentorok támogatását.

György-Dávid Valentin, Kaposvár 3.