Adventi Családi Nap Nagybajomban

A mai napon ismét megtelt az adventi díszekben pompázó Nagybajomi Közösségi Ház.

December 10-én, szombaton tartottuk Nagybajomban Adventi Családi Napunkat. 9 órai kezdéssel az 1-es csoport kis diákjai karácsonyi műsorral köszöntötték szüleiket. Majd a „nagyok” lepték meg mentorukat, Szilvi nénit egy kis videós összeállítással. A műsorok után a gyerekek kézműves foglalkozáson vehettek részt, miközben szüleik beszélgettek egymással. Finomabbnál finomabb édességek kerültek tálalásra.

A délután folyamán 13 órakor megérkeztek a Nagybajom 2-es és 3-as csoport fiataljai és családjaik. A videós köszöntő után, egy karácsonyi történetet is hallhattak a vendégek. A meghitt beszélgetéssel töltött délutánon teát, süteményt fogyaszthattak.

Mindhárom csoport mentora a nap zárásaként átadta a családok részére a naptárt és az évkönyvet, melyet nézegetvén saját magukat, s Házuk eseményeit keresgették a gyerekek.

Nem maradhatott el a karácsonyi ajándékozás sem, melyet ezúton is nagyon köszönünk! Hálásak vagyunk Horváthné Varga Tünde, önkéntesünk áldozatos munkájáért, mellyel hozzájárult, hogy ez a nap meghitt, karácsonyi hangulatban telhessen.