Adventi kirándulás

További képek a Galériában megtekinthetőek

„A mai délután egy meglepetés kiránduláson vettünk részt. Üzenet érkezett, hogy délutánra legyünk kész, mert kirándulni fogunk. Társaimmal egy online csoportban kíváncsian beszélgettünk vajon hova is fogunk menni, mit is fogunk csinálni. Izgatottan vártuk, hogy találkozzunk. Mikor már mindannyian a kisbuszban ültünk, az irányt a Balaton felé vettük. Első állomásunk a Kis-Balaton Kányavári-szigete volt. Csodaszép környezetben sétáltunk és fényképeket készítettünk a szigeten. Kocsiba pattanva, kis utazás után Vörsre értünk. A vörsi Szent Márton Püspök Templomába lépve egy beltéri betlehemet pillantottunk meg.  Nem akármilyen betlehem volt. Mint Andris bácsitól megtudtuk, ez Közép-Európa jelenlegi legnagyobb Betleheme, amit a falubeliek építenek 8-10 napon keresztül, természetes anyagokból. Csodaszép volt. Hazautazásunk előtt egy adventi vásárban forró teát kortyoltunk. Nagyszerű délutánt töltöttünk el együtt! Köszönjük!”   Vajda Milán – Nagybajom 2

„ Csodaszép volt ez a sziget. Ha felnőtt leszek, biztosan visszatérek ide!” – Kovács Vanessza – Nagybajom 2

„ Örülök, hogy ilyen szép helyeken jártunk, kötetlenül, és ezt az időt a barátainkkal tölthettük el. Köszönjük! „ – Völfinger Rebeka – Nagybajom 1

„ Sosem jártam még a Kis-Balatonon, nagyon tetszett a Vörsi Betlehem is! Szuper délután volt!” – Orsós Jázmin – Nagybajom 1