Angol óra kicsit másképp

„Május 31-én kicsit másképpen zajlott az angol óránk, mint eddig. Most megmutathattuk, hogy mit is tanultunk ebben az évben. Szabó András angol tanárunk mindenkivel elbeszélgetett azokról a témákról, amikkel foglalkoztunk az órákon. Például beszéltünk magunkról, a családunkról, iskoláról, a napi rutinunkról. A tagadás, illetve a ragozás használata is előkerült. Végighallgathattuk egymást, így mi is láthattuk, hogy kinek van még szüksége több gyakorlásra. Néhányan közülünk már nagyon szépen tudnak angolul beszélgetni, de van aki még nem érti meg olyan jól a kérdéseket, vagy nehezebben válaszol, nekik többet kell majd tanulniuk. Sok mindenben tudunk majd mi is egymásnak segíteni. András bácsi megdicsért bennünket, hogy ügyesek voltunk, és mindenkinek elmondta miben kell még erősödnie. Köszönjük szépen András bácsinak az egész éves munkáját!” Kálmán Jázmin Margit, Bajzáth Barbara, Jászság 1-es csoport