Családi nap a közösségi házban

Szeptemberi családi napon, közösen projektszerűen próbáltuk gondolkodni a továbbtanulásról, pályaválasztásról, amiben a gyerekek és volt mentorálltak vettek részt  kötetlen beszélgetésen. A családi nap jó hangulatban telt, beszélgetünk és mellette palacsintát sütöttünk, pizzáztunk és közösen gondolkodtunk a jövőről. A pizzázás után, egy rövid activity partin vettünk még részt a gyerekekkel.

/Szövényi Barnabás/

Tegnap remek napunk volt, mert megtarthattuk az úgynevezett családi napunkat Kaposváron. A reggelt a kaposvári diákok által készített animációs kis filmek nézésév töltöttük, ezutan mi, idősebb alapítvány tagok beszelgettünk a gimisekkel és szüleikkel a tapasztalatonkról, melyeket az egyetemen és a munka világábsn töltött évek alatt gyűjtöttünk. Mivel legtöbbünk már befejezte az egyetemet, így hasznos tanácsokat tudtunk megosztani velük. Amíg beszélgettünk, néhány szülő elkezdte a palacsintasütést a konyhában, és mire megéheztünk, addigra el is készültek vele. A mentorunk pizzát is rendelt nekünk, igy tartottunk együtt egy kiadós ebédet. Ebéd után Activity társasjátékoztunk. Ez a nap remek lehetőséget adott arra, hogy erősítse a kapcsolatot a két csoport között és reméljük hamarosan újra lesz alkalmunk találkozni.

Horváth Zsanett/ K3/