Családi Nap Szegeden

A szegedi 3-as csoport a tanévnyitó Családi Napot a már jól megszokott Szeged-Sziksósfürdőn tartotta szeptember 14-én szombaton. Ezen a kellemes napsütéses napon nagyon sokan gyűltünk össze, hogy a bogrács mellett kikapcsolódjunk, beszélgessünk és jól érezzük magunkat. Nem csak a gyerekek, hanem a szülők és testvérek is élvezték a jó időt. Volt, akik fürödtek, bár elég hideg volt a víz, de ez nem tántorította el a legbátrabbakat a csobbanástól; volt, aki társasjátékkal játszott vagy kártyáztak esetleg a foci mellett döntöttek és volt, aki az ebédért volt a felelős. Természetesen mindenki beletett egy kicsit az ebédbe is, ki ízesítette, ki megkavarta, ki pedig a belevalót aprította fel, ennek is köszönhető, hogy nagyon finomra sikeredett a paprikás krumpli, persze nem is maradt semmi a bográcsban az ebéd végére. Ebéd után pedig jól esett a sok házi készítésű édes és sós sütemény is.

Nagyon jól sikerült ez a nap és nem csak a gyerekeknek, hanem nekünk szülőknek is jól esett egy kicsit kikapcsolódni és rohanásmentesen eltölteni egy napot a szabadban a többi szülővel.

Börcsök Erika, szülő