Családi Nap Nagybajomban

A Nagybajom 3 csoport szombaton (szeptember 6.) Családi Napot tartott a Nagybajomi közösségi házban. A ház falai között a csoport összes tanulója, nagyszülők, testvérek, mentorok és szülők összegyűltünk, hogy a kötetlen programon jól érezzük magunkat.

A nap sütés-főzéssel kezdődött, a bográcsos ebéd és rétes előkészítésében önkéntesek segítettek. Ezután a csoport bemutatta az Életút Napon előadott produkciót, amely után Biró Patrik, a csoport mentora megmutatta a nyári programokon készült fotókat és videókat a szülőknek és a gyerekeknek, és fontos információkat osztott meg velünk az előttünk álló tanévről. Az ebéd előtt, amíg a gyerekek sportoltak és játszottak, mi szülők beszélgettünk egymással és a mentorokkal családi helyzetünkről, sikereinkről, problémáinkról és ezek megoldásairól. Jól sikerült a program és minden család nagyon várja a következő, karácsony előtti alkalmat, amikor ismét találkozhatunk egymással szülők, gyerekek és az Alapítvány dolgozói a nagybajomi házban.

Sipos Erika

NB3 szülő