Épületgépész mérnök lettem

2010-ben kerültem a Csányi Alapítvány Szeged-1-es csoportjába. A 12 év alatt megszerzett, összegyűjtött tudás és élmények segítettek oda, hogy most friss diplomásnak mondhatom magam. Örömmel gondolok vissza a tábori élményekre, vagy az Életút Napokra, hiszen ezen alkalmakkal mindig megtapasztalhattam milyen érzés egy közösség tagjának lenni. Hálás vagyok, hogy ennek a társaságnak a részese lehetek. A csoportomban lévő, de a többi Alapítványon belüli diáktársaimmal is egy összetartó közösséget alkotunk. Az évek alatt sok életre szóló barátságra tettem szert. Sokszor megnyugtatott, hogy tudtam, mindig van kihez fordulnom. Hetedik osztályosként az Életút Napon az Alapítvány legeredményesebb tanulójának választottak, amely alkalommal jutalmul egy karórát kaptam. Ezt az órát a mai napig hordom, egy örök emlékként kísért az első diplomáig vezető úton, és remélhetően a továbbiakban is kísérni fog, hiszen tanulmányaimat ősztől létesítménymérnöki mesterszakon folytatom. Köszönöm mentorom kitartó munkáját, illetve az Alapítvány által nyújtott mindennemű segítséget!

Somogyi Márk

Szeged 1-es csoport