Érdekképviseleti Fórum Szegeden

„A tanév második Érdekképviseleti Fórumát február 27-én tartottuk meg Szegeden. A Szeged 2-es csoportot Petrovszki Ramóna csoportképviselő és Abonyi Natália szülő, a Szeged 3-as csoportot Laurinyecz Márkó csoportképviselő, Laurinyecz Tímea, Börcsök Erika szülők és a Gyermekparlament elnöke, Patyi Izabella képviselte Mikics Péter és Martincsek Zoltán mentorok mellett. A megbeszélésen minden napirendi pont sorra került, így a gyerekek és a szülők is elmondhatták véleményüket és észrevételüket az Alapítvány és a gyerekek, szülők munkájával kapcsolatosan. Nagyon hasznosnak véljük ezt a fórumot, ahol lehetőségünk nyílik megbeszélni az eddigi és a jövőbeli feladatokat. A napirendi pontok között szerepet a motiváltság, az új projekt alapú oktatás, az első félév értékelése, a közelgő Életút Nap, valamint a Gyermekparlament munkája és pályázatai. A következő megbeszélésünkre Szegeden az új tanév elején kerítünk sort.” Laurinyecz Tímea, szülő, Szeged 3-as csoport