Érdekképviseleti Fórum

Immár harmadik éve kora tavasszal, Érdekképviseleti Fórum ülést tarunk Pécsett a Közösségi Házban. Ezen a hétvégén (március 3.) ismét találkoztak a delegált tagok. Az ülésen Kerekes Edit a Pécs 1-es csoport képviselője (aki a tavaly ősszel Nagybajomban megtartott éves alapítványi fórum ülésen képviselte Pécset) megosztotta a tagokkal az ott elhangzottakat, így többek között a  pályaválasztási orientáció fontosságát, a duális képzésekre való ösztönzést, a motiváltság fenntartásának kérdését, valamint, hogy mi a szülő és az Alapítvány szerepe mindebben. A Gyermekparlament javasolta a gyerekek hozzáállásának értékelését a mentorokkal és szülőkkel együtt. Kérték, hogy legyen több közösségi alkalomra invitáló pályázati lehetőség, ami megmozgatja a gyerekeket. A jelenlévő szülők, gyerekek saját meglátásaikat, tapasztalataikat is megosztották egymással. Emellett a Csányi Alapítvány Kuratóriuma által alapított Ágoston Attila díjról is szó esett, átbeszélve a kategóriákat, és a jelölés menetét. Az idő, ahogy minden évben hasznosan telt, kötetlen beszélgetéssel zárult. Egy év múlva ismét találkozunk!

Érdekképviseleti Fórum tagok, Pécs