Félévi szülői értekezlet a Jászságban

Február 24-én megrendezésre került a félévi záró és nyitó szülői értekezlet a Jászság 2. csoportjában.

Meglepetéssel és örömmel töltött el, mikor Esztertől a mentorunktól megtudtam, hogy a fiammal együtt én is befèrek a Csànyis kisbuszba, így nem kell kifizetnem az útiköltséget, ami nem egy kis összeg és számomra igencsak megterhelő. Amint odaértünk, a gyerekek meguzsonnáztak, közösen aláírtuk a folyószámla megnyitásához szükséges dokumentumokat, mi szülők pedig betekinthettünk az angol, illetve a német fejlesztő órákra. Fantasztikus élmény volt, hogy hallhattam, hogy mennyire igényes és magas színvonalú nyelvi órákon vesznek részt gyermekeink. Ezután megkezdődött a szülői értekezlet. Eszter tudtunkra adta, hogy a tanulók milyen jó tanulmányi eredményekkel szerepeltek az első félévben, a csoportunkból összesen 17 „Csányis Kisdiák” lett ösztöndíjas és többen a versenyeken is sikeresen szerepeltek.

Megtudtuk azt is, hogy mennyire jól érzik magukat a foglalkozásokon. Nekem nagyon nagy segítség, hogy a gyermekem részt vehet a programban, ugyanis anyagilag nem tudnám finanszírozni ezeket a „nívós” fejlesztő órákat, mivel elvált édesanya vagyok, és egyedül nevelem a kisfiamat.

Az értekezleten értesültünk minden programról, amik a közeljövőben gyermeinket érintik: Focibajnokság, Alapítványi Sakkbajnokság, Életút Nap Kaposváron, illetve a nyári sarlóspusztai és az úszótábor időpontját is megtudtuk. Eszter készséggel áll mindig rendelkezésünkre, nekünk szülőknek (is), ha valami probléma adódik, mindig segít, ami Tőle telhető. Én személy szerint most éreztem, hogy mi szülők is klassz csapat lettünk, reméljük ez így is marad.
Amiben tudunk, mi is nagyon szívesen segítünk!

Köszönettel, Rácz Kata, Gulyás Patrik édesanyja