Magyarország – Elefántcsontpart

Május 20-án Budapesten a Groupama Arénába látogattunk el, ahol a Magyarország – Elefántcsontpart futball mérkőzést néztük meg.

Az Alapítványból több csoport is részvett az eseményen, ott voltak a pécsi, mohácsi, szegedi és a jászsági csoportok is, együtt izgulhattunk a Magyar csapat javára. Az első félidőben a magyarok uralták a játékot, Kleinheisler Laci emelése a kapu fölött hagyta el a pályát, emellett viszont nem sok helyzet vált előnyükre. A vendégcsapat hátrányban volt a meccs során, de a sok európai sztárcsapatban futballozó játékos rutinja és a megfelelő védekezés semlegesítette a magyar rohamokat. Jó volt a hangulat, mindenki nagyon élvezte a mérkőzést. Az edzőmeccs 0-0-al zárult, de nekünk akkor is felejthetetlen volt a mai este. Köszönjük!

Zsombók Lídia, Buda Máté Jászság 1.

158083_file

Így láttuk mi…

„Nagyon jó volt a meccs. Felejthetetlen élményt adott ez a nap, hogy élőben láthattam a magyar válogatottat.” Gergely Zoltán Pécs 1.

„Egy új élménnyel gazdagodtam ami egész életemben el fog kísérni. Kiegyenlített mérkőzés volt,  Öröm volt látni a magyar válogatottat.” Bálint Gergely Pécs 1.

„Csodálatos volt itt lenni és szurkolni.  Az arénába való belépés nem ment olyan gyorsan mint vártam.  A foci nem a kedvenc sportom, de ez felejthetetlen élmény volt.” Albert Laura Pécs 1.

„Nekem azért tetszett a mai meccs, mert ez volt az első amit láttam. Máskor is szívesen megyek megnézni a válogatottat.” Pintér Vanessza Pécs 1.

„Először adatott meg számomra, hogy válogatottunk mérkőzését a Groupama Aréna lelátójáról izgulhattam végig. Hatalmas élmény volt! Remélem lesz még lehetőségem máskor is társaimmal együtt élőben buzdítani nemzeti tizenegyünket.” Szabó Gábor Pécs 1.

„A Magyarország Elefántcsontpart mérkőzés számomra nagyon izgalmasan telt. Az elefántcsontparti szurkoló brigád nagyon kitett magáért szurkolói koreográfiájukkal.„
Bodonyi Benjamin Pécs 1.

„Ez volt az első meccsem a Groupama Arénában, ezért nagyon jó élmény volt belépni a stadionba. A szurkolók ugyanolyan jó hangulatot teremtettek mintha csak egy tétmérkőzésen lennénk. Igaz gólt nem láttam, de örülök, hogy része lehettem ennek a fantasztikus szurkolótábornak.” Jávorka Patrik Pécs 2.

A mai napon néztük meg a Magyarország-Elefántcsontpart barátságos mérkőzést. Találkozhattunk ismerősökkel, barátokkal és így sokkal jobb volt a szurkolás. A Magyar válogatott jól játszott, küzdöttek a játékosok. A meccs eredménye végül 0-0 lett, de ennek ellenére mindenki jól érezte magát. Örültem, hogy ilyen sok magyar szurkoló volt kint a stadionban. Köszönjük az Alapítványnak az élményt és a lehetőséget! Illés Dániel, Mohács 2.