Időkapszula projekt és mentori óra Kaposváron

„A továbbtanulásról és  az érettségiről is szó esett a mentori óránkon, amelyet szombaton délelőtt tartottunk meg a kaposvári közösségi házban. Megbeszéltük ki hova felvételizik, hogyan készül az érettségire illetve arról is eszmét cseréltünk, hogyan sikerült a próbaérettségi. Mindannyian izgulunk az érettségi miatt, ki többé, ki kevésbé, hiszen sok dolog függ ettől a vizgsától, ezért aztán mindenki készül is a megmérettetésre.” Petes Balázs Kaposvár 1-es csoport.

„Az időkapszula projekt keretében szombaton egy videót készítettünk. Mentorunk kérése az volt, hogy egy olyan filmet rakjunk össze, amellyel üzenünk azolnak a gyerekeknek, akik idén kerülnek be a csoportunkba és megmutassuk, hogy milyen volt az élet itt a Közösségi Házban. Ez azért is aktuális, mert hamarosan másik helyre költözünk így ez tulajdnoképpen egy emlék is lesz nekünk. Közösen kitaláltuk, hogy minden teremben játsszuk el, amivel ott jellemzően foglalkozni szoktunk, Kiss Attila pedig rögzíti majd az eseményeket. Én nagyon jól éreztem magam, sokat nevettünk, jó volt kicsit együtt lenni a többiekkel. ” Kada Zsófia Kaposvár 1-es csoport