Ismét Érdekképviseleti Fórum

Eltelt egy év, így ismét ülést tartottunk a Pécsi Közösségi Házban, a tavalyi évben delegált tagok újra találkoztak.

Az ülésen Kerekes Edit a Pécs 1 csoport képviselője-aki tavaly ősszel az éves alapítványi fórum ülésen képviselte Pécset-osztotta meg a többiekkel az ott elhangzottakat. Az ülés jó hangulatban telt, szó esett többek között az új táborokról, a külföldi nyelvi táborok fontosságáról. A szülők együttműködésének és az alapítványi programokon való részvételük fontosságáról, a továbbtanulásról (egyetemista lét), a portfólió megújításáról, a családi napok szerepéről, funkciójáról. Tekintettel arra, hogy a közösségi ház minden csoportja képviseltette magát-lévén szinte minden korosztály megtalálható nálunk-bizonyos témák tekintetében hasznos információkkal gazdagodtak, az idősebbek által a jelenlévők, hiszen a fentiekben leírt témák egy része a fiatalabb korosztályok számára még csak most következnek. Hasznosan telt az idő.

Jövőre ismét találkozunk!