Újra a fedélzeten a kaposvári csapat

A szülőkkel közös jó hangulatú előszilveszterrel zárult az ó év Kaposváron. Úgy tűnik, a január is élményekkel teli lesz. Megérkezett hozzánk Fernanda, Brazil önkéntesünk, aki hat hétig lesz velünk. Érdekes és színes programokra fogjuk elvinni. Megismerheti a közösségi ház minden napjait, reméljük azt is, hogy országáról, szokásaikról tudunk meg majd általa sokat. Azt már tudjuk róla, hogy nagyon szereti a matematikát és a fizikát, szívesen fog segíteni, ami jól is jön így félév táján. Teszi mindezt angolul, ami nyelvgyakorlásnak sem utolsó. A nyelv gyakorlására szükségünk is van, hiszen 15-én a félévi vizsgák lesznek Kaposváron. Gazdagító programokban is bővelkedünk ebben a hónapban, a Bonafarm által kiírt pályázat győztesei egész napos tanulmányi útra mehetnek Csípőtelekre. Színházba ebben a hónapban kétszer is megyünk. Ezek közül az egyik előadás igazi kuriózum: Don Giovanni beavató színház, a másik pedig a Néző Művészeti Kft előadása. Izgatottan várjuk a félévi eredményeket, hiszen január közepén bizonyítványosztás. Komoly teendőink vannak az elő érettségivel kapcsolatban is. Egyetemistáink az első félév vizsgáinak nagy részén jó eredményekkel vannak túl. kaposvári mentorok