Kirándulás Pécsett

December 1-én tartotta a Mohácsi Közösségi Ház mindhárom csoportja az adventi kirándulását. Tavalyi évhez hasonlóan, a kérésünkre, már-már hagyományteremető módon, a Pécsi Műjégpályán kezdtük a napot. Szerencsére kiderült, hogy senki sem felejtett el korcsolyázni, bár kezdetben azért még akadtak bizonytalanságok, de hamar belejöttünk. Sokat nevettünk és segítettük egymást. Egy mozizással koronáztuk meg a kirándulást. A Végzet órája című filmet nézzük meg, amely nagyon jó döntésnek bizonyult, mert a kitartásról és a barátság fontosságáról szólt. Igazán élveztük a közösen eltöltött időt, az egymással töltött órákat! Köszönjük a lehetőséget! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük az Alapítványnak az újabb gazdag élményeinket. Szép Hanna, 1-es csoport

„Az egész nap izgalmasan telt, mert minden program remek volt. Köszönjük a kirándulást!” Orosz Gergő, 3-as csoport

„A korizás eszméletlenül jó volt, ez tetszett a legjobban! Egymás kezét fogtuk nehogy elessünk. Tavaly volt utoljára korcsolya a lábamon, izgalmas volt!” Skutera Ferenc, 3-as csoport

KÉPEK