Kis-mentorkodtunk

A Pécs 3-as csoport diákjai immár 9. évfolyamon fejezték be tanulmányaikat. A pályaválasztás előtt álló Pécs 1. csoport számára nagy szeretettel mutatták be ma délután (június 25.) középiskoláikat. A bemutatót követően felajánlották, hogy bármikor egyénileg is szívesen segítik a csoport tagjait.

Így láttuk mi…

„Ma a Közösségi Házban az ebéd után bemutattuk a gimnáziumainkat a P1-es csoportnak. Ők most állnak iskolaválasztás előtt. Mindenki beszélt a szakokról, a cserediák kapcsolatokról és az iskolai programokról is. Az érdekes előadások után, ami reméljük meghozta a kedvüket a továbbtanuláshoz, csoportképet is készítettünk. Nagyon jól telt a mai délutánunk.”  Horváth Anna Pécs 3.

„A mai nap folyamán a Pécs 1-es csoport diákjainak tartottunk előadást a pécsi középiskolákról, amellyel igyekeztünk megkönnyíteni az iskolaválasztást számukra. Az előadások nagyon jó hangulatban teltek és örültünk az érdeklődőknek. Természetesen nem maradt el a közös ebéd sem, mely során kötetlenül beszélgethettünk.” Csernyánszky Dzsenifer Pécs 3.