Köszönet a Kamarazenekar tagjaitól

A Kamarazenekar két tehetséges tagja új hangszert kapott az év utolsó hónapjában. „A Kamarazenekar tagjaként lehetőséget kaptam arra, hogy az Alapítvány által új hangszerhez juthassak életemben először. Nemrégiben nagy örömmel vettem át a klarinétomat, amit már ki is próbálhattam a közös gyakorlások, próbák során. Sőt, első külsős fellépésünkön is használtam már, amikor a Kamarazenekar Budapesten, a DM karácsonyi ünnepségén fellépett. Előadásunk nagy sikert aratott a visszajelzések alapján. Az új hangszerem segítségével még több lehetőségem lesz fejlődni zeneiskolai tanulmányaim során. Nagyon szépen köszönöm az Alapítványnak az új hangszeremet.” Barkóczy Zsombor, Pécs 2-es csoport

„Nagy öröm ért, mert kézhez kaptam a várva várt hangszeremet, ami egy Shagerl Salzburg modell oldal ventiles változata. Nagyon örültem mert ezzel jobban megy majd a zenélés és a Kamarazenekarban is könnyebb lesz minőségi munkát végeznem. Köszönöm az Alapítványnak a lehetőséget.” Huber Balázs, Mohács 1-es csoport

Köszönjük a Csányi Alapítványnak, hogy új hangszerekhez jutottunk.