Különdíj

Január 09-én Kecskeméten került megrendezésre az V. AJTP-s leány röplabda torna, ahová a kaposvári Klebelsberg Kuno Középiskolai Kollégium csapatának tagjaként jutottam el.

Kilenc csapat vett részt a versenyen. A hármas döntőben az Eger mellett a házigazda kecskeméti 1-es csapat is bejutott rajtunk kívül. Sajnos csak a kecskeméti lányokat tudtuk legyőzni és így ez alkalommal csak a második helyen végeztünk. Azonban ez a nap mégis különleges volt a számomra. Minden évben megválasztják a torna legjobb játékosát. Ebben az évben én lettem és így megkaptam a várva várt trófeát. Életem egyik legszebb pillanata volt. Nagyon örültem a különdíjnak!

Idén Budapesten rendezték meg a VI. korcsoportos leány röplabda országos elődöntőjét. Négy csapat került be az országos döntő előtti utolsó megmérettetésre. Az első meccset a kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium csapatával simán nyertük és így már csak egy meccs választott el minket a továbbjutástól. A házigazda volt az ellenfelünk, akik ellen 3:1 arányban nyertünk és így sikeresen zártuk a tornát. Az országos döntő Dunaújvárosban kerül megrendezésre február elején.

Kovács Vera, Nagybajom 2-es csoport