Különdíjas lettem az OTDK-n

Turuczki Szabolcs a szegedi 2-es csoport tagja a 2023. április 4-6 között megrendezett 36. agrártudományi OTDK-n különdíjat szerzett „Pontyivadék nevelése ízeltlábú táplálékforráson” című dolgozatával. Eredményéhez gratulálunk!

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Mérnöki Karán a Tudományos Diákköri konferencián (TDK) 2022. decemberében az Állattudományi és Takarmányozási szekcióban elért első helyezésem után az Országos Tudományos Diákköri Konferencián (OTDK) is részt vehettem, mely idén Kaposváron került megrendezésre.

A konferencián, mentorom és egyben külső konzulensemmel Mikics Péterrel vettem részt. Az eseményen az összes agrár ágazatban oktató hazai és külhoni magyar egyetem részt vett. A kampusokból delegált 284 minősített pályamunka végül 29 szekcióban került besorolásra.

Én a „Pontyivadék nevelése ízeltlábú táplálékforráson” című dolgozatommal a Takarmányozási szekcióba kerültem és adtam elő, a többi hasonló témájú (állatetetési) kutatással.

A dolgozatommal, megfigyeléseimmel végül a 36. OTDK külön helyezését értem el.

Ezúton szeretném megköszönni az Alapítványnak és mentoromnak a több éven át tartó anyagi- és konzulensi támogatást a kutatásaimban.

Kép forrása:

Turuczki Szabolcs
szegedi 2-es csoport

Az OTDK tagozati beosztásai a következő linken található:

A 36. Agrár OTDK eredményei a következő linken található:

Cikkek, médiamegjelenések az eseményről: