Magyarország – San Marino VB selejtező a Puskás Arénában

„A hosszú út és a hideg sem tántorított el bennünket, hogy a magyar labdarúgó-válogatottnak élőben szurkoljunk San Marino ellen. Bíztunk abban, hogy egy jó mérkőzésnek lehetünk részesei. A válogatott már a mérkőzés elején korán megszerezte a vezetést, és vártuk a további gólokat. Hamarosan a labda másodszor is a hálóba repült a vendégek kapujába. Igaz, a további két gólra a második félidő végéig várnunk kellett, de addig is sok helyzetet láthattunk. Köszönöm, hogy élőben szurkolhattam a válogatottnak!” Kuckó Ármin, Nagybajom 2-es csoport

„Még soha életemben nem szurkolhattam élőben a magyar válogatottnak. Hatalmas élmény volt ezt egy ilyen nagy és gyönyörű stadionban átélni. A mérkőzés előtt bíztam abban, hogy győzni fogunk, esetleg sok gólt is láthatunk. Ez a kívánságom is teljesült. Nagyon köszönöm az Alapítványnak, hogy ezt személyesen átélhettem!” Gál Zoltán, Nagybajom 2-es csoport

„A Stadion környékére érve meglepett ez a hatalmas építmény, mely már messziről piros-fehér-zöld színekben pompázott. Eltéveszteni sem lehetett, hova kell mennünk. Nagyon vártam, hogy először láthassam a válogatott tagjait, köztük kedvencemet, Szoboszlai Dominikot. Örülök, hogy győzelemmel zártuk a mérkőzést. Köszönöm, hogy ennek az élménynek részese lehettem!” Bozsoki Csilla, Nagybajom 2-es csoport