Majka koncerten jártunk

Magyar vagyok, Mikor a test örexik, Elvitted a szívemet, Belehalok: ez csak pár cím hazánk egyik legmegosztóbb médiaszemélyiségétől, akinek a koncertjén részt vettünk péntek (június 26.) este.

A 10. Életút Napi Daléneklési versenyen a csoportunk második helyezést ért el és mivel egy Majka dalt rappeltünk, ezért kézenfekvő, hogy nyereményül egy Majka koncerten való részvétel volt.

Délután a sástói Oxygén Adneralin Parkban mindenféle érdekes és izgalmas dolgot próbálhattunk ki. Sokat boboztunk, majd öten átkeltünk egy függőhídon és átcsúsztunk egy nagy szakadék felett, ami szuper volt. A panoráma pedig egyszerűen lenyűgöző. Majd kőpengőinket paintballra és bringóhintóra váltottuk be. A kalandozások után sétáltunk egy nagyot a Mátrában.

Egy kellemes vacsorát követően elindultunk a koncertre, ami a gyöngyösi 20. Szevasz nyár programsorozat keretében került megrendezésre. Majka és Curtis másfélórás élő koncertje elsöprően jól sikerült, rengeteget poénkodtak és élcelődtek a dalok között, ami még jobban fokozta a közönség hangulatát. Mindannyiunk nevében írhatom nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük!

Vig Dávid Jászság 3.