Mesemondó Verseny Bikalon

„2018-ban az Alapítvány jóvoltából egy felejthetetlen élményben lehetett részünk Bikalon, a Puchner Élménybirtokon. A sok programnak köszönhetően megismerkedhettünk Ugi mamával, akinek munkáját azóta is figyelemmel kísérem. Ennek köszönhetően találtam rá az „Ugi Mama Mesemondó Verseny” pályázati kiírásra még a nyáron. A versenyre nagyon sokan pályáztunk.

A mese, amivel bekerültem Lázár Ervintől A kék meg a sárga című alkotás, mely az alábbi linken megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=mbUwaFIdPpQ&t=66s

Nagyon örültem, amikor megkaptam az értesítést, hogy bekerültem a döntőbe. A megmérettetésre október 30-án került sor az Élménybirtokon, amelyre nagyon izgatottan készültem.  A sok izgulás és felkészülés meghozta gyümölcsét. Dobogós lettem (III.)! 😊

Szeretném megköszönni az Alapítványnak, hogy megismerhettem a birtokot, s vele együtt Ugi mamát! Hálás vagyok a szüleimnek, hogy mindenben támogatnak!” Vajda Milán. Nagybajom 2-es csoport