OK napon jártunk

Március 9-én az OTP Fáy András Alapítvány keretein belül, az általuk létrehozott OK Oktatási Központok rendezésében, a jászberényi iskolák felső tagozatos tanulói részére szervezett programon vettünk részt. A pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási és életvezetési programokból álló rendezvény a Jászberényi Sportcsarnokban volt, ahol több mint háromszázan voltunk, köztük mi csányisok is. A nap egyből egy 20 kérdésből álló kvízjátékkal indult, ahol a pénzügyi tudatosság volt a fő téma. Olyan fogalmak is szóba kerültek, mint az infláció, kamat és jövedelem. A kvíz után különböző szórakozási lehetőségek voltak. Kipróbálhattuk a szumózást, fifázhattunk, ugrálóvárazhattunk és VR (virtual reality) eszközzel is játszhattunk. Eközben a 10 fős csoportoknak más – más pénzzel kapcsolatos mondatokat kellett alkotniuk. A móka után érkeztek a sztárvendégek. Elsőként Pápai Joci, kétszeres Dal nyertes lépett fel, utána pedig Horváth Tamás énekelt nekünk. Köszönjük szépen az OTP Banknak és a Fáy András Alapítványnak e nagyszerű napot! Pege Gyula Jászság 3. csoport