Paranap a ParaParkban

„Szombaton igazi rejtvényfejtőkké válhattunk, mikor Pécsre látogattunk a ParaParkba. Közös erővel igyekeztünk kijutni a szabadulószobából, miközben egy óra folyamatosan visszaszámlálta a perceinket, ezáltal az izgalmunk még inkább fokozódott. Voltak, akik meg is ijedtek, mert furcsa hangok, ajtónyitogatások kísérték végig a játékunkat. Különböző rejtvényeket, kódokat, morzejeleket kellet megfejtenünk, ördöglakatot szétszedni, mely egy másik feladat nyitját segített kitalálni. Széfkódot nyitottunk, hogy abból egy lakat kulcsát kivehessük, majd UV lámpa segítségével jutottunk újabb megfejtéshez. Végül az utolsó pillanatban nagy megkönnyebbülésünkre végre sikerült kiszabadulnunk. Szerettünk volna a pécsi karácsonyi vásárba is ellátogatni, kicsit nézelődni az árusok portékái között, de a rossz idő miatt erre nem volt lehetőségünk. A nap végére jól megéheztünk így egy kiadós vacsora utána elindultunk haza. A napunk vidáman telt, és mindenki kiválóan érezte magát.” Tajti Fanni és Balog István 3-as csoport