Kovácsné Bodor Erika

Kecskeméten születtem. Tanulmányaim befejezése után, 1986-ban kerültem Mohácsra. Azóta ebben a városban élek a családommal.

Tanári képesítésemet 1986-ban szereztem a Pécsi Janus Pannonius TE Tanárképző Kar földrajz-biológia szakán, 1997-ben pedig Környezetvédő szakvizsgát a JATE-n. Pályám kezdete óta a mohácsi Park Utcai Általános Iskolában tanítottam a felső tagozatban a természettudományi tárgyakat. A munkám során mindig nagy hangsúlyt fektettem a tehetséggondozásra és a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatására, segítésére. A mai iskolai körülmények között kevés lehetőség nyílik a tehetségek fejlesztésére és a lemaradók felzárkóztatására.

Ez a magyarázata, hogy az első perctől kezdve nagy érdeklődéssel tekintek a Csányi Alapítvány Életút Programjára. Az általa nyújtott lehetőségek óriási segítséget jelentenek a programba bekerülő gyerekeknek és szüleiknek. Az Alapítvány által kínált munkában eddigi munkám folytatását és egyben új szakmai kihívást is látok. Örömmel tölt el, hogy 2014-től a Csányi Alapítvány munkatársa lehetek és a Mohács 1-es csoport mentoraként tevékenykedhetem.

Dátum

2017. 03. 16.