Segítség, serdül a gyermekem…..!

Február 21-én, szombaton a Pécs 3-as csoportban megrendezésre került a Szülők Akadémiája programsorozat újabb előadása ” Segítség, serdül a gyermekem!” címmel.

A többi szülő nevében is mondhatom, hogy ez nagyon aktuális téma. Rájöttünk, hogy nem vagyunk egyedül a problémáinkkal. Szakemberrel beszélhettük meg a felmerülő gondjainkat. Az előadás nagyon érdekfeszítő volt, hiszen mindannyiunkat érintett. Megtudtuk elméleti síkon a serdülőkor külső és belső változásainak jeleit. Az interaktív előadás kötetlen csoportos beszélgetéssel ért véget. Itt megragadom az alkalmat, hogy ismét megköszönjem a Csányi Alapítványnak, hogy ebben a nehéz időszakban – a serdülő kor küszöbén – is ott áll a gyermekeink mellet és létezik, él  a mi kis csoportunk. Biztos támaszként tudunk rá számítani, hiszen minden kisebb-nagyobb felmerülő problémával, amit nekünk nem mernek vagy nem tudnak elmondani gyerekeink bizalommal fordulhatnak a mentorukhoz. A program végeztével betekinthettünk gyermekeink dráma foglalkozásába, ahol a közeledő Életút Napi darab olvasópróbáját hallgathattuk meg.

Wensofszkyné Pintér Rózsa, szülő, Pécs 3 csoport