Sok sikert!

A MOM Kulturális Központ adott otthont a „Teherség szabadon” Magyar Templeton Program nyitó szakmai konferenciájának szeptember 12-én, ahol az Alapítvány, mint a MATEHETSZ egyesület tagszervezete képviseltette magát.

Dr. Csermely Péter köszöntő szavai után, Szécsi Anikó, Dr. Gyarmathy Éva, Dr. Péter-Szarka Szilvia mutatta be a bevezetésre szánt program koncepcióját, majd a szünetet követően az akkreditált és a kiválóan akkreditált Tehetségpontok okleveleinek díszátadására került sor. A nap a szekcióülésekkel zárult.

A Magyar Templeton Program a rendelkezésére álló projektidőszakban (2015. július 1. – 2017. február 28.) 300 kivételes kognitív képességekkel rendelkező magyar fiatal támogatását vállalja. A projekt feladata, hogy felkutassa ezeket a fiatalokat és számukra egyéni szükségleteiknek megfelelően mentorokat, képességeiket elmélyítő programokat, közösségi programokat, társadalmi felelősségvállalásukat, társadalmi vagy vállalkozói vezetővé válásukat segítő képzéseket szervezzen. A projekt szeptember 15-én indul útjára, melyről bővebben itt olvashatnak.

A MATEHETSZ tagszervezeteként ezúton is sok sikert kívánunk!