Szülői értekezlet és Érdekképviseleti Fórum

Mindhárom mohácsi csoport március 7-én tartotta soron következő szülői értekezletét, melyet megtisztelt jelenlétével dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató úr. A köszöntés és a mindenkit érintő témák megbeszélése után csoportokban folytatódott az értekezlet, ahol a mentorok és szülők átbeszélték az előttünk álló félév programjait és feladatait. Szó esett az aktuális pályázatokról, a fontosabb eseményekről, mint az Életút Nap, és a nyári táborokról. Az értekezlet kötetlen beszélgetésekkel végződött, melyben fontos szerepet kapott a továbbtanulás, ami bár még messze van, de időben fel kell készülni a döntésre, hogy minden gyerek megtalálja a számára legjobb hivatást.

Az értekezlet után ült össze ebben az évben először a mohácsi Közösségi Ház érdekképviseleti fóruma. A megbeszélés fő témája a szülői és gyermeki motiváltság, annak mibenléte, ösztönzése volt. Beszéltünk az éppen folyó nyelvi vizsgákról, a hamarosan aktualitást nyerő portfólió készítésről, a tudatosságról a tanulás terén, hogy ennek milyen hatalmas jelentősége van a jövő tekintetében. Szó esett az önkéntes munkákról, illetve napirendre került a közeljövőben levő Életút Nap is. Jó hangulatú kötetlen beszélgetéssel zárult az este. Szépné Rappál Tímea szülő