Újra együtt

„Hosszú idő után ismét összegyűlt a Kaposvár 3-as csoport január 30-án, és bár kisebb csoportokban találkoztunk, mégiscsak jó volt újra látni a barátainkat. A délelőtt folyamán kellemeset sétáltunk a belvárosban, valamint egy finom teát is elfogyasztottunk. Természetesen eközben beszélgettünk különböző témákról, főleg az online oktatásról, valamint a vírushelyzet okozta változásokról. Remekül szórakoztunk, reméljük hamarosan meg tudjuk ismételni.” Balla Ábel, Kaposvár 3-as csoport, Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, elsőéves energetikai mérnök szakos hallgató

„Január 22-én a csoport egy része találkozót szervezett a Közösségi Házhoz. Mivel sokunk már egyetemre jár, egyre ritkábban találkozunk és nehezebb mindenki számára megfelelő időpontot találni. Egy forró tea mellett jót beszélgettünk társainkkal és a felsőoktatásban tanulók megosztották első egyetemi élményüket. Jó volt újra összeülni, reméljük, hogy hamarosan újra lesz alkalmunk találkozni.” Ihász Dániel, Kaposvár 3-as csoport