Utánpótlás

A hónap utolsó szombatjára (november 24.), castingot hirdetett a Csányi Band, az Alapítvány minden zenélni szerető, zenét kedvelő, zene iránt érdeklődő tagjának. A Band 3 új taggal bővült: Pap Virág-ének, Kormos Dénes és Wensofszky Balázs-gitár, akik jövőre már részt vesznek a próbákon, az Életút Napra való felkészülésben, a régi motorosok hathatós segítségével és útmutatásával. Gratulálunk az új tagoknak, sok energiát és kitartást kívánunk az elkövetkező évekre!

Így láttuk mi:

„A szombati napunkat a Pécsi Közösségi Házba töltöttük, a Csányi Band castingon. Izgultunk, hiszen bekerülni a Bandbe az Alapítvány legrégebb óta működő zenei formációjába igazán nagy dolog. Peti és Beni igyekezett oldani a feszültséget ismerkedéssel, baráti beszélgetéssel. Mikor kiálltunk eléjük, hogy bemutassuk mit tudunk már egyikünkben sem volt feszültség, baráti hangulatban telt a napunk, a fiúk elmondták észrevételeiket a produkcióinkkal kapcsolatban. Mind a hárman bekerültünk a Bandbe, aminek nagyon örültünk. Beszélgettünk még az elkövetkező hónapok munkájáról, kiemelten az Életút Napi szereplésről. Sok munkánk lesz addig, de mindent megteszünk, hogy felnőjünk a nagyokhoz! Találkozunk januárban, akkor már élesben, a próbán!” Pap Virág Nagybajom 3-as csoport, Kormos Dénes Szeged 3-as csoport, Wensofszky Balázs Pécs 3-as csoport