Zene nélkül mit érek én?

Kedves hagyomány immár több éve, hogy részt vegyünk a Somogy Megyei Gyermekvédelmi Központ, Általános Iskola és TEGYESZ által szervezett Somogy Megyei Gyermekvédelmi Hét rendezvény sorozatán. A rendezvények magas szakmai színvonalú előadásokból álltak, ahogyan az évek óta megszokott. Operatív igazgatónk, dr. Radoszáv Miklós, a nagybajomi és kaposvári mentorok ebben az évben is fontosnak tartottuk, hogy jelen legyünk. Mindannyiunk nevében mondhatom, hogy nekünk talán legkedvesebb a „Zene nélkül mit érek én” gálaműsor, amely ma került megrendezésre Marcaliban. 37 produkciót tapsolhattunk végig, hiszen a dalok, zenei és táncos produkciók végig nagyon jó hangulatot biztosítottak a nagy létszámú hallgatóságnak. A muzsika, a dalok mondanivalója hol könnyeket csalt a szemünkbe, hol jókedvű tapsra indított minket. A résztvevő gyerekek (és persze a felnőttek is) nagy-nagy örömmel fogadták Oláh Gergő énekest, aki igazán kitett magáért, hogy az amúgy is kiváló hangulatot felejthetetlenné tegye a jelenlévők számára. Jó volt ott lenni, látni és érezni a gyermekvédelemben lévő gyermekek igazi mosolyát. Megható volt hallgatni a gyerekeket, akik nehéz sorsukat cipelve, olykor az előadott dalokban mesélték el mire vágynak. Várjuk hát a folytatást és a dalokban megénekelt szép álmok teljesülését. V. Sárközi Angéla, mentor