Húsvéti meglepetés

Húsvéti meglepetés

„A szeretet életösztön, nem mondhatunk le róla, ahogy önmagunkról sem, s a világról sem.” – Kozma Imre atya

Az idén is megérkeztek a meglepetés tojások. Köszönjük!

Szegedi Közösség Ház – április 20-án reggel mentoraink 10:00-ra várták az Szeged 1-es, Szeged 2-es és a Szeged 3-mas csoport diákjait. Fél óra elteltével, mindenki megérkezett. Izgatottan vártuk, hogy mi lesz a meglepetés, amiről Peti bácsi szerdán beszélt nekünk, de szinte semmit nem árult el róla.

    

Minden kint voltunk az udvaron, amikor a nagyobbak egy nagy karton dobozt hoztak ki a Közösségi Házból.  Ezután Luca lefotózott minket a dobozzal, majd a mentorainkkal és társainkkal együtt bontottuk ki a nagy dobozt. Egy óriási nagy étcsokoládéból készült tojás volt benne, ami egy hatalmas piros alufólia darabba volt becsomagolva. A csoki kb. 2 cm vastagságú volt, amit a csoport társam Olivér tört meg, majd minden jót falatoztunk belőle. A tojás belsejében egy apró ajándék is lapult, két tollat találtunk a csomagban. Köszönjük szépen ezt a húsvéti meglepetést Alapítónknak Dr Csányi Sándornak és Erika néninek a Kuratórium Elnök asszonyának a szegedi Közösségi ház diákjai és mentori nevében! Kántor Stella, Szeged 2-es csoport

 

A nagybajomi Közösségi Ház tagjai a mai napon a hagyományokhoz híven ismét meglepetés csomagot bonthattak. A gyerekek egy hatalmas Csokitojást pillanthattak meg a dobozban, mely Kozma Imre atya közreműködésével jutott el hozzánk. A levél felolvasása utána a fiatalok izgatottan bontották ki a csomagolást, mely újabb ajándékot rejtett. Hálásan köszönjük Kozma atyának és Elnök Úrnak, hogy ismét megleptek minket Húsvét alkalmából! Pap Virág, Nagybajom 3-as csoport

A Kaposvári Közösségi Ház apraja-nagyja is örült a húsvéti meglepetésnek. Nagy örömmel fogyasztottuk el a csokitojást. Köszönjük szépen!

A Jászsági Közösségi Házban idén is meglepetésként várt bennünket a hatalmas csokitojás, a finom édességből mindenki jóízűen falatozott. Köszönjük szépen!

A Mohácsi Közösségi Házban is nagy örömet okozott az óriási csokitojás. Nagyon izgatottan bontottuk ki és az igazi meglepetés a tojás belsejében lévő ajándék volt! Nagyon hálásak vagyunk és köszönjük a csodás ajándékokat!

A Pécsi Közösségi Ház apraja- nagyja nagy örömmel bontogatta az óriás tojást. Köszönjük az ajándékot, hálásak vagyunk a meglepetésért.