Tanévzáró szülői értekezlet

Tanévzáró szülői értekezlet

A Jászság 2. csoport évzáró szülői értekezlete -mint minden alkalommal- most is baráti beszélgetésekkel, az újbóli találkozásnak örülve, jó hangulatban kezdődött (június 9.).

Szó esett az egész éves eredményekről: a sikeresen letett nyelvvizsgákról, megnyert pályázatokról, az idén érettségizők tapasztalatairól. Közösen értékeltük az évet, beszélgettünk az Életút Napról, a portfólió értékelésről, amit az érintett diákok szülei is rendkívül hasznosnak találtak. Ezzel kapcsolatban elhangzott, hogy bizony nem árt felelősségteljesen számot vetni és erre megtanítani a gyerekeket, hogy képesek legyenek saját szerencsés helyzetüket egy bizonyos távolságból szemlélni, nagyobb rálátással és megszerzett tudásukat, tapasztalatukat kamatoztatva visszaforgatni puszta segítőkészségből, önzetlenül, hálával.

Beszéltünk még a júliusi táborokról, kitöltöttük a kérdőíveket és hírt kaptunk a csoport májusban felvételt nyert, 4. osztályos tagjairól is. Pont aznap érkezett élelmiszeradomány a Közösségi Házba. Ezúton is szeretnénk megköszönni az újabb támogatást!

Jászság 2. szülők